Hoida metsäomaisuuttasi Metsäverkossa.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Voit tutustua palveluun myös testikäyttäjänä.

Metsäverkon käyttö on estetty Internet Explorer -selaimella tietoturvasyistä. Metsäverkko toimii parhaiten uusimmilla selainversioilla: Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Safari ja Google Chrome.

Metsäverkko on monipuolinen työkalu metsäomaisuutesi hoitoon. Metsäverkossa voit tarkastella ja päivittää omaa metsäsuunnitelmaasi sekä tehdä sähköisesti puukauppaa ja metsänhoitotilauksia. Omistajajäsenenä voit myös tehdä osuussijoituksia ja hoitaa metsäverokirjanpitoasi tai seurata metsäsi kasvua ja sen arvon kehitystä. Kaikki metsääsi liittyvät asiat pysyvät varmassa tallessa – ja yhdessä paikassa. Palvelu on tarkoitettu Metsäliitto Osuuskunnan asiakkaille.

Kokeile testikäyttäjänä

Lataa myös Metsäverkon mobiilisovellus älypuhelimeesi. Sovelluksen avulla voit suunnistaa tietylle kuviolle esimerkiksi katsomaan kiireelliset työt, selata kuviotietoja ja toimenpide-ehdotuksia, lisätä omia muistiinpanoja ja kuitata toimenpiteitä tehdyksi. Metsäverkko-mobiili on asiakkaillemme maksuton.

Asiakaspalvelu - 010 7770

​Jos tarvitset apua Metsäverkon käytössä, saat apua asiakaspalvelustamme. Tavoitat asiakaspalvelun Metsäverkon chatista, numerosta 010 7770* tai sähköpostista metsaverkko@metsagroup.com.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8 – 16.

* Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24 %) kotimaan lanka- ja matkapuhelimesta. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.